Jedz i chudnij!

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby stracić
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| celowo. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Optymalnie dawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są również tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, ale zawsze, gdy
zjadamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać około 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze sycą oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie napędza kilogramów. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
obiedzie, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są bardzo zdrowe. Po godzinie 18.00 nie powinno
się zjadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna skonsumować
każda kobieta, aby
świetnie
trawić i przyspieszyć
przemianę materii.
Smakowite jedzenie
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
przygotować rozsądne odchudzanie.

 tabletki na odchudzanie sprawdzone

tabletki odchudzające